1 Ekim 2013 Salı

Salihli Odun Köfte Nerede Yenir ?

Yıllardır Salihli'nin değişmez lezzeti olan Odun Köfte günümüzde onlarca lokanta ve restorantta hazırlanmaktadır. Geçtiğimiz yıla kadar İstanbul'da bile bir tane Salihli Odun Köftesi yapan mekan bulunuyordu. Ege bölgesinde yaşayıp İzmir-Ankara yolundan geçenler Salihli'yi bilirler Odun Köftesinden yemek için yol kenarında bulunan mekanlar tercih edilir seyahat edenler tarafından. Aslında böyle olunca şehir içindeki mekanlar elenmiş oluyor ve az sayıda restoran kalıyor. Odun köfte yemek için gidilesi yaklaşık 3-5 mekan var yol kenarında. En bilineli genelde fiyatına uçuk ve kaba tabiriyle kazık yedik gibi anılsada denenebilir.

Şehir içinde ise Salihli Sevgi yolunda Odun Köfte ve çorba salonları farklı fiyat ve hizmet seçenekleriyle gayet cazip. Büyükşehirlerin fiyatları göz önünde bulundurulduğunda buradaki fiyatlar oldukça uygun. Sevgi yolunda karşılıklı dizilmiş dükkanlar samimi hizmetleri ile dikkat çekiyor. Aslında en hoş olanı yemekten sonra doyasıya içebileceğiniz Salihli suyunun ücretsiz olarak servis edilmesi. Sevgi yolundaki ve İzmir Ankara asfaltındaki bazı mekanlar 24 saat açık canınız her çektiğinde nerede odun köfte yiyeceğim diye düşünmeyin hemen atlayıp gelin Salihli'ye.


1 yorum:

  1. Titanium scrap price | TITaniumArt | Shop online - TitaniumArt
    Titanium scrap price is made up of the ridge wallet titanium metal parts, including the parts and designs sugarboo extra long digital titanium styler for the titanium grades mechanical wheels. rocket league titanium white octane It is the metal part, not the €13.50 to €22.20 · iron titanium token ‎In stock

    YanıtlaSil